viernes, 5 de mayo de 2017

NUEVA ZONA DE MANTENIMIENTO PARA MAYORES EN EL RAVAL UNIVERSITARI



Solicitado por la asociación de mayores conjuntamente con la asociación de vecinos del Raval Universitari y el visto bueno del IES Bovalar, des de la Regidoria d’Esports de nuestro Ayuntamiento se ha instalado un pequeño parque bsaludable para mayores con cuatro máquinas delante de la puerta del IES Bovalar, entre el principio de la calle Ceramista Manolo Safont y el Passeig Universitat.

Agradecemos a nuestra Teniente Alcalde, Verònica Ruiz, su atención y ayuda al respecto y deseamos sea una nueva zona deportiva con gran uso por parte de los vecinos y vecinas del barrio y del resto de la ciudad.

SOM VEÏNS, SOM RAVAL, SOM ESPORT!




NOVA ZONA DE MANTENIMENT PER A MAJORS EN EL RAVAL UNIVERSITARI

Sol·licitat per l'associació de majors conjuntament amb l'associació de veïns del Raval Universitari i el vistiplau de l'IES Bovalar, des de la Regidoria d'Esports del nostre Ajuntament s'ha instal·lat un petit parc saludable per a majors amb quatre màquines davant de la porta de l'IES Bovalar, entre el principi del carrer Ceramista Manolo Safont i el Passeig Universitat.

Agraïm a la nostra Tinent Alcalde, Verònica Ruiz, la seua atenció i ajuda sobre aquest tema i desitgem que siga una nova zona esportiva amb gran ús per part dels veïns i veïnes del barri i de la resta de la ciutat.

SOM VEÏNS, SOM RAVAL, SOM ESPORT!

1 comentario: