viernes, 7 de julio de 2017

VISITA DE L'ALCALDESSA AL RAVAL UNIVERSITARI



El matí del dimarts 4 de juliol de 2017 ens va visitar l'alcaldessa D. Amparo Marco, acompanyada de l'enginyer municipal D. Cristóbal Badenes, al local social de l'associació de veïns.

Una reunió sol·licitada per l'associació per conéixer la situació en què es troba el projecte del Centre de Salut del barri que està pendent des de l'any 2007. L'alcaldessa ens va comentar que s'espera que aquest sortija a licitació aquest mes.

I on també es va parlar d'altres temes com el pont entre l'avinguda l'Alcora i el carrer Jesús Martí Martín que serà per a vianants, bicicletes i vehicles de motor, del C.E.I.P Vicent Marçà que en aquests moments s'està valorant la possibilitat que els alumnes vaguen a Penyeta mentre duren les obres, de la Quadra dels Cubs que s'està projectat la remodelació d'aquesta, del local social per a l'associació de majors del barri, del solar municipal al carrer Juan Bautista Folia Prades on s'està estudiant situar una pista de patinatge, dels alumnes que s'han quedat fora dels dos col·legis del barri que seguiran disposant del servei d'autobús, etc.

Agrair la visita a l'alcaldessa i a l'enginyer municipal, l'assistència de l'Associació de Majors Raval Universitari i dels veïns/es que van acudir a compartir els seus dubtes i preguntes, que van ser molts.

Som veïns, som raval!

Junta Directiva Raval Universitari


-----------------------------------------
VISITA DE LA ALCALDESA AL RAVAL UNIVERSITARI
La mañana del martes 4 de julio de 2017 nos visitó la alcaldesa D. Amparo Marco, acompañada del  ingeniero municipal D. Cristóbal Badenes, en el local social de la asociación de vecinos.
Una reunión solicitada por la asociación  para conocer la situación en que se encuentra el proyecto del Centro de Salud del barrio que está pendiente desde el año 2007. La alcaldesa nos comentó que se espera que este salga a licitación este mes.
Y donde también se habló de otros temas como el puente entre la avenida Alcora y la calle Jesús Martí Martín que será para peatones, bicicletas y vehículos a motor, del C.E.I.P Vicent Marçà  que en estos momentos se está valorando la posibilidad de que los alumnos vayan a Penyeta mientras duren las obras, de la Cuadra de los Cubos que está proyectado la remodelación de la misma , del local social para la asociación de mayores del barrio, del solar municipal en la calle Juan Bautista Folia Prades donde se está estudiando ubicar una pista de patinaje, de los alumnos que se han quedado fuera de los dos colegios del barrio que seguirán disponiendo del servicio de autobús, etc.
Agradecer la visita a la alcaldesa y al ingeniero municipal, la asistencia de la Asociación de Mayores Raval Universitari y de los vecinos/as que acudieron a compartir sus dudas y preguntas, que fueron muchos.
Som veïns, som raval!
Junta Directiva Raval Universitari
SOM VEÏNS, SOM RAVAL!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario