martes, 20 de marzo de 2018

Dijous 22 març Reunió Junta directiva

Benvolguts socis i sòcies,

Us informem que dijous 22 de març tindrà lloc la reunió bimensual de la Junta Directiva de la vostra associació de veïns de 19.00 hores a 21.00 hores en el LOCAL 6 a la qual esteu tots convidats a assistir.

Si desitgeu formar part de la Junta Directiva esteu també convidats.

Si desitgeu intervenir amb propostes, suggeriments, opinions, queixes, etc. us heu d'esperar a les 20.30 hores. Us recorde que teniu paraula però no podeu votar, ja que aquesta és una reunió de Junta Directiva i no és una Assemblea General.

També ens podeu fer arribar per correu electrònic o postal les vostres propostes, suggeriments, opinions, queixes, etc. i la Presidenta o Secretària transmetran els vostres escrits a la resta de la Junta Directiva.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Queridos socios y socias,

Os informamos que el jueves 22 de marzo tendrá lugar la reunión bimensual de la Junta Directiva de vuestra asociación de vecinos de 19:00 a 21:00 horas en el LOCAL 6, a la que estáis todos invitados a asistir.

Si deseais formar parte de la Junta Directiva estais tambien invitados.

Si deseáis intervenir con propuestas, sugerencias, opiniones, quejas, etc. os tenéis que esperar a las 20:30 horas. Os recuerdo que tenéis palabra pero no voto ya que esta es una reunión de Junta Directiva y no es una Asamblea General.

También nos podéis hacer llegar por correo electrónico o postal vuestras propuestas, sugerencias, opiniones, quejas, etc. y la Presidenta o Secretaria transmitirán vuestros escritos al resto de la Junta Directiva.



No hay comentarios:

Publicar un comentario