jueves, 18 de enero de 2018

BIBLIOTECA SESIÓN DEL 13 de ENERO

 DISSABTE  PASSAT 13 DE GENER DE 2018 VAM TENIR SESSIÓ DE BIBLIOTECA.
---------------------------------------------
Seguim remarcant la gran afluència de públic a la sessió biblioteca, ja que van ser molts els llibres que es van prestar i es van retornar. Açò torna a confirmar la necessitat que té el barri d'una BIBLIOTECA PÚBLICA MUNICIPAL.
En aquesta sessió vam contar un CONTE entre els xiquets i les xiquetes, i mares i pares assistents. Gràcies als participants per animar la sessió de biblioteca.
Esperem que al llarg del curs més veïns i veïnes s'animen a fer teatre, titelles, contacontes, treballs manuals, etc.
Després vam fer un TALLER DE TAUMÀTROPS, on els menuts i menudes i els grans ho van passar genial.
Us recordem que podeu escriure a TECA, la nostra mascota de la biblioteca, a biblioraval@gmail.com i fer-li comentaris i suggeriments. Us espera a tots i a totes per presentar les vostres actuacions.
Som veïns, som raval, som cultura!


EL PASADO SÁBADO 13 DE ENERO DE 2018 TUVIMOS SESIÓN DE BIBLIOTECA.
------------------------------------
Seguimos remarcando la gran afluencia de público ya que fueron muchos los libros que se prestaron y se devolvieron.Esto vuelve a confirmar la necesidad que tiene el barrio de una BIBLIOTECA PÚBLICA MUNICIPAL.
En esta sesión contamos UN CUENTO entre niñ@s y madres. Gracias a los participantes por animar la sesión de biblioteca. Esperamos que a lo largo del curso más vecinos y vecinas se animen a hacer teatro, títeres, cuentacuentos, manualidades, etc.


Después hicimos un TALLER DE TAUMATROPOS, donde los peques se lo pasaron genial.
Os recordamos que podéis escribir a TECA nuestra mascota de la biblioteca a biblioraval@gmail.com y hacerle comentarios y sugerencias. Os espera a todos y todas para presentar vuestras actuaciones.
Som veïns, som raval, som cultura!

No hay comentarios:

Publicar un comentario